Softconstruct

Softconstruct

Wij ontzorgen uw kantoor

De ideale werkplek

Werken met wie, waar, hoe en wanneer u wil. Een digitale werkplek waar u blij van wordt, die veilig is en overal te gebruiken, dat is geen luxe meer, maar een vereiste. 
Softconstruct helpt advocatenkantoren met de inrichting van hun IT-infrastructuur. Voor elke uitdaging introduceren wij effectieve oplossingen op maat. Een moderne werkomgeving maakt mensen flexibeler, efficiënter en beter gemotiveerd. 
Ontdek hieronder onze verschillende producten en diensten die van uw werkomgeving de ideale werkplek maken.

Computers

Om de juiste desktop of laptop te is het belangrijk om te kijken naar de toepassingen die u gebruikt op werkvlak en privé.
Zo moet u rekening houden met de juiste keuze van processor, opslaggeheugen, werkgeheugen en grafische kaart. Onze technische adviseurs helpen hier graag bij. 

macbook, laptop, computer-926425.jpg
right, advocacy, lex-4703923.jpg

Monitoren

Een ergonomische werkplek, zowel thuis als op kantoor, is niet compleet zonder het juiste scherm. Elke gebruiker heeft zijn specifieke eisen waaraan een beeldscherm moet voldoen. Hoe vindt u er één dat bij u past en waar moet u op letten? 

Elke situatie is uniek en dat weten we. Samen maken we het verschil. 

Dicteer- & Transcriptiesets

Technologie en digitalisering zijn niet meer weg te denken uit de moderne advocatuur. Een digitale oplossing voor dicteren vervangt analoog dictaat. Toga werkt naadloos samen met professionele dicteer- en spraakherkenningssystemen om de productiviteit in de dagelijkse werkprocessen te verhogen.

 

  • Spreek dossiergegevens in na een zitting, wanneer alles nog fris in het geheugen zit, en stuur het dictaat door zodat het dossier volledig bijgewerkt is bij aankomst op kantoor. 
  • Gemakkelijk corrigeren, overschrijven en tussen- of bijvoegen in dictaten.
  • Altijd een hoge kwaliteit van het dictaat wat het uittypen aangenamer maakt. 
Softconstruct werkt hiervoor samen met Olympus. 
print, digital, printing-2797178.jpg

Printen & Scannen

Printen en scannen zijn belangrijk binnen een kantooromgeving. Of het nu gaat om laserprinters, multifunctionals of labelwriters die compatibel zijn met Toga, onze technische adviseurs denken graag met u mee om de gepaste printoplossing te vinden.
Daarnaast zal de gekozen apparatuur geïnstalleerd worden met de juiste instellingen om naadloos samen te werken met Toga. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het kiezen van de juiste papierlade en papiersoort. 

Vergaderruimtes

Fysiek of digitaal samenwerken en vergaderen wordt steeds belangrijker. Breng mensen en informatie samen, ongeacht de communicatievorm, door het kiezen van betrouwbare en gebruiksvriendelijke systemen. 
Softconstruct helpt u graag met de perfecte set-up voor elke situatie. 

meeting room, table, screen-730679.jpg
business, notebook, business people-437020.jpg

Mailbox & Domeinnaam

Wij helpen u graag met het registreren van een eigen domeinnaam en het voorzien van de nodige e-mailadressen. 
Een snel herkenbaar adres en een goed gekozen domeinnaam zullen bijdragen aan het professioneel imago van het kantoor, en zijn essentieel voor het succes en goede vindbaarheid van uw website op het internet. 

Abonnementen Microsoft Office

Kantoorapplicaties zoals Word, Excel, Outlook en Teams zijn onmisbaar in elk kantoor.

Ziet u door het bos de bomen niet meer en wil u weten welke business solution van Microsoft voor jou het meest geschikt is? 

Neem contact met ons op, we adviseren u graag. 

subscribe, registration, signup-3534409.jpg

Beveiliging

Beveiliging is belangrijker dan ooit. De door Softconstruct geleverde beveiligingstoepassingen zijn van de laatste generatie en laten ons toe de veiligheid van uw gegevens op te volgen en te interveniëren voor het te laat is. 

Back-up

Toga Hosting heeft zijn eigen ingebouwde back-up systeem. Mocht u daarnaast nog over lokale data beschikken zoals bv. dictaat, dan is een online back-up systeem aangeraden. Hiermee kunnen technisch falen en gebruikersfouten meestal snel rechtgezet worden.

switch, pc, computer-5015530.jpg
job, office, team-5382501.jpg

Opleidingen

Onze consultants delen graag hun expertise en best practices om samen met u de software in te stellen en af te stemmen op uw noden. We denken graag met u mee en zorgen er voor dat u via trainingen en/of begeleiding altijd het maximale uit onze software haalt.

Helpdesk

Softwareproblemen met Toga of technische problemen met je apparaten?

Onze helpdesk staat voor u klaar om een passend advies te geven en de problemen op te lossen.

De openingsuren en contactinformatie kan u terugvinden op onze contactpagina.

office desk, man, business-6952919.jpg
Voer uw code van 8 cijfers in

Onze support engineers staan voor u klaar

Softconstruct