Softconstruct NV
Singel 6
B-2550 Kontich
Tel.: 03/237 79 15
Fax: 03/237 79 16

TogaNet

Bekijk de TogaNet demo films en ontdek de voordelen van TogaNet voor u
en voor uw cliënt.

U publiceert

Uw cliënt consulteert

Online dossieropvolging voor uw cliënten

 "Hoe ver staan we in dat dossier?"
"Heeft de tegenpartij al betaald?"
"Wanneer komt mijn zaak voor?"

Dit zijn slechts enkele van de vele vragen waarvoor uw cliënten bellen. Zowel u als uw medewerkers verliezen onnodig veel tijd met het beantwoorden van al deze vragen.

Met TogaNet worden dergelijke telefoons overbodig. U biedt een extra service aan uw klant en uw kantoor maakt gebruik van de modernste technologieën.

TogaNet biedt namelijk de mogelijkheid bepaalde dossiergegevens op het internet te publiceren. U maakt een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord aan voor uw klant. Hiermee kan uw cliënt de informatie raadplegen die door u beschikbaar wordt gesteld via het internet.

Alle gegevens worden gepubliceerd via onze sterk beveiligde webserver. Daarnaast wordt alle informatie die uw cliënt opvraagt geëncrypteerd. Niettegenstaande volstaat een gewone webbrowser om het systeem te kunnen gebruiken.

Dit alles gebeurt zoals u het van TOGA gewoon bent: heel eenvoudig! U dient enkel aan te vinken wat u wilt bekendmaken en aan wie.

Nu ook met communicatietools

TogaNet beschikt nu ook over een ingebouwde berichtenmodule. U kan snel en gericht met uw klanten communiceren over een bepaald dossier zonder daar een extra toepassing voor te moeten gebruiken.

In 2 versies

TogaNet is niet alleen weggelegd voor kantoren met heel veel dossiers. Naast de versie met een onbeperkt aantal online-dossiers, bestaat er nu ook een meer voordelige versie met een beperkt aantal online-dossiers.

 

Softconstruct NV
Singel 6
B-2550 Kontich
Tel.: 03/237 79 15
Fax: 03/237 79 16
Microsoft Silver Certified Partner
Birger Design